برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس

تاریخ انتشار:
10 تیر 1403
IMG_50131111

شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس در سال گذشته موفق به کسب سود خالص شرکت اصلی به مبلغ 6713 میلیارد ریال و سود تلفیقی به مبلغ 6824 میلیارد ریال شده است

جلسه مجمع ‌عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس (سهامی عام) مربوط به سال مالی منتهی به 1402/12/29 با حضور کلیه سهامداران در تاریخ 10 تیر 1403 در محل دفتر مرکزی شرکت برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس در این مجمع که با حضور کلیه سهامداران، حسابرس مستقل و بازرس قانونی، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار و اعضای هیات‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس برگزار شد، آقای عباس علیشیری به نمایندگی از موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران به‌عنوان رئیس مجمع، آقای هیمن کریمی به نمایندگی از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه و آقای حسن مهدی‌خانی به نمایندگی از شرکت خدمات بازرگانی معادن و فلزات غیرآهنی به عنوان ناظران مجمع انتخاب شدند و پس از قرائت گزارش هیات‌مدیره و استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی شرکت، صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 1402/12/29 به تصویب رسید.

همچنین روزنامه دنیای اقتصاد به‌عنوان روزنامه رسمی شرکت و موسسه حسابرسی رهیافت و همکاران به‌عنوان بازرس قانونی اصلی برای سال مالی منتهی به 1403/12/30 انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش، شرکت سرمایه‌گذاری آتیه اندیشان مس در سال گذشته موفق به کسب سود خالص شرکت اصلی به مبلغ 6713 میلیارد ریال و سود تلفیقی به مبلغ 6824 میلیارد ریال شده است که از محل سود قابل تقسیم مبلغ 6000 میلیارد ریال سود در این مجمع بین سهامداران تقسیم گردید. بر اساس این گزارش در ادامه جلسه مجمع، اعضای حقوقی هیات مدیره مانند دوره قبل انتخاب شدند.

مطالب مرتبط

01

مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آتیه اندیشان مس برگزار شد.

15492

منابع زمین‌شناسی مس ایران ۲.۳ میلیارد تن افزایش یافت

1

دکتر فدایی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره موسسه صندوق بازنشستگی مس :رعایت قوانین، ضوابط اداری و اصول حاکمیت شرکتی بر شرکت‏ها از جمله برنامه ها و اهداف مهم صندوق در شرکت های زیر مجموعه می باشد.

15718

فرودگاه رفسنجان با پشتیبانی شرکت ملی مس به مدار پرواز بازگشت

1

تولید و توسعه مس ایران در سرچشمه بررسی شد/ قدردانی نمایندگان مجلس از ملی مس

mespres

دکتر فیض: هم‌افزایی و هماهنگی صندوق بازنشستگی مس و شرکت ملی مس یک ضرورت است