بازدید از کارخانه تولید سیم و کابل مسی
مدیران شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس در سفر به استان خراسان رضوی از کارخانه شرکت افلاک الکتریک خراسان دیدن کردند.
مدیر عامل، قائم مقام و مدیران شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس در سفر هفته گذشته به استان خراسان رضوی از کارخانه شرکت افلاک الکتریک خراسان واقع در شهرک صنعتی خیام نیشابور دیدن کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری آتیه اندیشان مس، این بازدید در حالی صورت گرفت که اهمیت توسعه صنایع پایین دستی زنجیره مس مورد توجه مسوولان قرار دارد.

معاون فنی و تولید شرکت افلاک الکتریک خراسان در جریان این بازدید گفت: گروه کارخانجات افلاک به عنوان یک تولید کننده سیم و کابل با تولید بیش از 200 نوع محصول مسی، آلومینیومی و مخابراتی و ظرفیت تولید بالغ بر 128 هزار تن در سال، یکی از بزرگترین واحـدهای تولیدی سیم وکابـل در شرق کشور، بالغ بر 15 سال است که تولید و صادرات انواع سیم و کابل را به کشورهای منطقه آغاز کرده و با این اقدام پا به عرصه بازارهای جهانی و جذب مشتریان خارجی گذاشته است.
